Moratti szerette volna leigazolni Tottit, de Sensi az útjába állt

Vágólapra másolva!
2007.10.08. 17:12
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő Internazionale csapatának elnöke, Massimo Moratti csodálatát fejezte ki a rivális AS Románál játszó Francesco Totti irányában. A sportvezető kijelentette: nem csak hogy sokra tartja, de saját csapatában is szerette volna tudni fővárosiak csapatkapitányát.
Francesco Totti a hétvégén is remekül játszott
Reuters
Francesco Totti a hétvégén is remekül játszott
Francesco Totti a hétvégén is remekül játszott
Reuters
Francesco Totti a hétvégén is remekül játszott

Francesco Totti örök téma. A kiváló képességű játékos valószínűleg a világ összes edzőjének kívánságlistáján igen előkelő helyet foglal el. Ezúttal azonban nem egy szakvezető, hanem az Inter elnöke nyilatkozta, hogy szívesen látná csapatában az elmúlt idény európai aranycipősét.

"Ő egy kivételes képességű játékos. Mindig is páratlan technikája volt, és most már egy kívételesn jó támadó is" - nyilatkozta Moratti a Corriere dello Sportnak.

"Le akartam igazolni, és meg is próbáltam, de Franco Sensi, a rómaiak elnöke mindig az utamba állt" - fejezte ki sajnálatát a vezető.

"Totti egy fekete-kék mezben, nagyon édes gondolat számomra"

Moratti ettől függetlenü nagyon örül az Inter remek formájának. A Sampdoria, a Roma és a PSV elleni diadalt követően a csapat a hétvégén a Napolit győzte le, ráadásul az eddig semmiképpen sem kulcsjátékosnak számító Julio Cruz két góljával.

"Soha sem állt szándékomban eladni Cruzt" - oszlatta el a félreértéseket Moratti, aki hozzátette: az argentinban és honfitársában Hernan Crespóban mindig is benne van a gólszerzés lehetősége.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik