Az Öreg Hölgynél mindent megtesznek Buffon és Trezeguet maradásáért

Vágólapra másolva!
2007.04.12. 18:26
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Juventus elnöke magabiztos nyilatkozatában kijelentette, hogy szerinte jövőre is a csapat játékosa marad a gárda két világbajnok játékosa, David Trezeguet és Gianluigi Buffon.
Gianluigi Buffon gövőre nem játszhat a BL-ben, ha marad...
Gianluigi Buffon gövőre nem játszhat a BL-ben, ha marad...
Gianluigi Buffon gövőre nem játszhat a BL-ben, ha marad...
Gianluigi Buffon gövőre nem játszhat a BL-ben, ha marad...
A francia csatár már sokszor kijelentette, hogy szeretne távozni a nyáron, és nem kívánja meghosszabbítani 2008-ban lejáró szerződését.

Giovanni Cobolli Gigli, a torinói csapat elnöke azonban rendkívül optimista, úgy gondolja a francia játékos az utóbbi napokban megváltoztatta döntését, és szívesen maradna Didier Deschamps együttesében.

“A Napoli elleni meccs rendkívül nagy kihívás volt számunkra, igazi motiváló mérkőzés volt, amiből az elkövetkező szezonban reményeim szerint még több lesz” – nyilatkozta Gigli a torinói székhelyű lapnak, a La Stampának.

„Trezeguet és a sportigazgatónk, Alessio Secco közötti tárgyalás rendkívül jó szakaszba ért. A legutóbbi tájékoztatása szerint már nagyon közel a megállapodás” – mosolygott az elnök.

„David mindig is a csapat kulcsjátékosa volt, és nagyon remélem a jövőben is az marad. Egyértelmű, hogy megpróbálja a saját érdekeit nézni, ám én hiszek benne, hogy végül sikerül vele alkut kötnünk.”

Gigli egy másik Juventus-játékossal kapcsolatban is megosztotta véleményét a médiával. Elmondása szerint a klub mindent megtesz azért, hogy megtartsa az olasz válogatott elsőszámú kapusát, Gianluigi Buffont. A kitűnő hálóőr legutóbbi nyilatkozatában kijelentette: kacérkodik a Bajnokok Ligájában való szereplés gondolatával, erre azonban a klub jelenlegi helyzetében nincs lehetősége.

„Buffon esete kissé különbözik. Nyilvánvalóan szerződés köti hozzánk, de emellett a klub felől barátság és szeretet árad irányába.”

„Miután már túl vagyunk néhány fontos igazoláson, és Trezeguet-vel is lassan megegyezünk, lassan meggyőzzük a maradásról (Buffont)” – zárta mondandóját igen optimistán Gigli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik