Serie A: Pirlo Spanyolországba vágyik

Vágólapra másolva!
2006.07.17. 14:01
Az olasz labdarúgóklubok bundabotrányában érdekelt AC Milan világbajnok középpályása, Andrea Pirlo (képünkön) is elhagyni készül a „süllyedő hajót”. Az olasz vb-győztes gárda egyik meghatározó játékosa után három angol nagycsapat, a Chelsea, az Arsenal és a Manchester United, valamint a német Bayern München is érdeklődik, az érintett azonban Spanyolországba, egészen pontosan a Real Madridba vágyik.
A milánóiak jelen állás szerint mínusz 15 pontról kezdenék a 2006-2007-s olasz bajnoki pontvadászatot - de legalább az élvonalban -, illetve halmazati büntetésként nem indulhatnak el egyik nemzetközi kupában sem.

Alanyi jogon főtáblások lennének a BL-ben, míg Olaszországot hét klub képviseli a nemzetközi kupaporondon!

Ez viszont nem pálya egy olyan klasszis számára, akit sokan az olasz vb-arany egyik legfőbb letéteményesének tartanak.

A milánói klubvezetők mindkét büntetés ellen fellebbeztek, így végérvényesnek még egyik sem tekinthető, így Pirlo most egyelőre „lebeg”.

A 27 éves középpályás azonban nemcsak a válogatottban domborított, nagyszerű szezonokat tud maga mögött klubcsapatában is.

Pirlót két éves szerződés köti még az AC Milanhoz, könnyen elképzelhető, hogy néhány társához hasonlóan esetében is kénytelen lesz engedni a piros-fekete klub vezetése, bár biztos nem egykönnyen válnak meg klasszisuktól.

Pirlo esetleges távozása esetén a francia Diarra pótolhatja őt, bár a Lyon válogatott játékosának a neve a Real Madrid kívánságlistáján is szerepel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik