Milan: Sevcsenkónak elege van az álhírekből

Vágólapra másolva!
2005.10.25. 18:39
Címkék
Andrij Sevcsenko, az olasz Milan ukrán gólgyárosa beismerte, hogy egyre jobban idegesítik azok az álhírek, miszerint hamarosan az angol Chelsea-hez fog szerződni.
A Premier League lsitavezetője és címvédője évek óta próbálja megszerezni a kiváló csatárt, és ebből nem is nagyon csinál titkot, noha eddigi próbálkozásai rendre sikertelenek voltak. Az olasz sajtó a napokban ismét megszellőztette, hogy Sevcsenkó előbb-utóbb a londoni klubhoz szerződik.

"Amikor éppen nincs meccs, amiről írni lehetne, az újságírók rendre kitalálnak valamit. Ezekben az esetekben a legkönnyebb azokkal a játékosokkal foglalkozni, akiket egyes klubok meg akarnak venni. Ami a legjobban bosszant, hogy addig írnak az esetleges átigazolásokról, hogy a végén az olvasók elhiszik. Szeretem a Milant és még maradok néhány évet. Őszinte ember vagyok, ha egyszer távozok, én leszek az első, aki bejelenti a médiának" - nyilatkozta a 29 éves Seva.

A nyáron a Chelsea állítólag több, mint 50 millió eurót is kínált a tavalyi aranylabdásért, ám az olaszok még ezt sem fogadták el.


Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!



Az NSO ajánlja:


AZ OLASZ BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

FORDULÓRÓL FORDULÓRA

AZ OLASZ BAJNOKSÁG SZURKOLÓI FÜZETE (letölthető)

Minden, amit a bajnokságról tudni kell 2004&

Szurkolói szoftverek

Futball-lexikon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik