Megbüntették az AS Romát

Vágólapra másolva!
2005.10.25. 13:23
Címkék
Újabb büntetést kapott az AS Roma a szurkolói dobálózó kedve miatt. Tavaly a Dinamo Kijev ellen, míg idén a Lazio ellen sikerült eltalálni a drukkereknek a játékvezetőt.
Paparestának sok dolga volt a mérkpzésen
Reuters
Paparestának sok dolga volt a mérkpzésen
Paparestának sok dolga volt a mérkpzésen
Reuters
Paparestának sok dolga volt a mérkpzésen
Az Olasz Labdarúgó-szövetség 25 ezer eurós büntetést szabott ki az AS Romára, miután az együttes szurkolói a hétvégi, Lazio elleni városi derbin megdobták a játékvezetőt egy pénzérmével.

Gianluca Paparestát a szeme alatt találta el a tárgy, de szerencsére nem esett komoly baja, s tovább tudta vezetni a mérkőzést, nem kellett félbeszakítani a meccset.

A Roma szurkolói egyébként legendásan jól céloznak, hiszen a tavalyi, Dinamo Kijev elleni BL-találkozón a svéd Anders Frisk bírót is eltalálták egy pénzdarabbal, az azóta már visszavonult sípmester nem is tudta folytatni a találkozót, mivel egy római kórházba kellett szállítani kivizsgálásra.

A két csapat találkozóin rendre botrány van, ugyanis tavaly ősszel Roberto Rosetti kénytelen volt félbeszakítani a mérkőzést, mivel a nézőtéren az a hír terjedt el, hogy a rendőrök elütöttek egy kisgyereket, emiatt az AS Roma játékosai nem akarták folytatni az összecsapást, míg januárban Francesco Totti, a Roma kapitánya és Paolo Dondarini játékvezető közé hanggránátot dobtak a Lazio drukkerei.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik