Olaszország: Cassano tényleg elhagyhatja a Romát

Vágólapra másolva!
2005.10.20. 15:51
Címkék
Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából
Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából
Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából
Antonio Cassano végül csak elkerülhet a Romából

Antonia Cassano, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma támadója még messzebb került attól, hogy szerződést hosszabbítson a Farkasokkal, miután keddi nyilatkozatára reflektálva Rosella Sensi klubigazgató hazugnak nevezte a játékost.

Cassano hosszú idő után nyilatkozott néhány napja régóta húzódó szerződéshosszabbításáról, és kijelentette, hajlandó lenne engedni követeléseiből, hogy a csapatnál maradhasson. Azt is elmondta azonban, hogy úgy érzi, a klub szeretne megszabadulni tőle és "hülyét csinálni belőle".

"Cassano egy hazug ember, és az ügyvédeink fogják megvizsgálni a kijelentéseit" - jelentette ki most olasz lapoknak a klubtulajdonos, Franco Sensi lánya válaszul a labdarúgó állításaira. "A Cassano-ügyet lezártuk. Nem beszélek többet ilyen következetlen emberrel, ő az, aki hülyét akar csinálni a klubból és a szurkolókból."

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ha nem sikerül megállapodnia a fővárosaiakkal, Cassano jövő júniusban szabadon igazolhatóvá válik, és az őt régóta környékező Juventushoz szerződhet. Ezért valószínű, hogy a téli szünetben a Roma megpróbálja majd eladni, hacsak meg nem egyeznek addig.

Ez azonban nem valószínű, a két fél közti tárgyalások hangneme alapján legalábbis. "Cassano nem mondott igazat, amikor azt állította, kétszer is engedett volna az igényeiből. Soha nem tett ilyet, sőt, valójában mi emeltünk a saját eredeti ajánlatunkon. Eddig nagyon türelmesek voltunk, de úgy tűnik, ő mindig csak hazudik nekünk" - nyilatkozta Rosella Sensi.

Cassanónak rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége, ha be akar kerülni a 2006-os németországi világbajnokságra készülő olasz válogatottba. Marcello Lippi szövetségi kapitány azonban az őszi selejtezőkre nem hívta be a támadót, aki ráadásul sérülései és bérvitája miatt eddig csak két olasz bajnokin jutott szóhoz. A Roma hét forduló után csak tizennegyedik a Serie A-ban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik