nemzetisport.hu 2017.07.14 09:04 Frissítve: 2017.07.14 09:29

Videó: az öltöny semmi – most ezt viselte McGregor

Harmadik, New York-i állomásához ért a Floyd Mayweather–Conor McGregor cirkusz, amit a szervezők sajtótájékoztatónak becéznek.

 

A szájkarate részleteibe már inkább bele sem mennénk, mert úgy tűnik, a harcosok lassan kifogynak a kreatív ötletekből, mikor egymás édesanyjának emlegetése a cél.

Ez történt eddig…
Mayweather ellopta az ír zászlót, McGregor gyógyszere elgurult
 McGregor öltönnyel üzent Mayweathernek a sajtótájékoztatón
 Parányi kezek, pálcika lábak, négy meneten belül kiütöm – McGregor

Viszont legalább egy szórakoztató pontja volt a New Yorkba szervezett „köpködésnek”: Floyd Mayweather szerette volna megmutatni, neki nem számít a pénz továbbra sem, ezért csinált egy kis „esőt”.

Amivel viszont csak McGregort szórakoztatta, ugyanis 1 dollárosokat szórt a levegőbe. Mintha nálunk valaki azzal menőzne, hogy elkezd fém 200 forintosokat dobálni. Mondjuk, annak legalább van ereje…

Mindenesetre a pénzeső nem győzött meg annyira senkit, különösen, hogy inkább mindenki McGregor ruhájára figyelt. Az ír bunyós ugyanis félmeztelenül, egy fehér, kígyós bundában jelent meg. 


A meccset augusztus 26-án rendezik egyébként Las Vegasban, bár lehet, addigra már senkit nem fog érdekelni az egész, ha így folytatják…

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.01.18 23:51:43

Ökölvívás DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Az idei ifjúsági Eb egyetlen magyar érmét, egy ezüstöt hozó Bernáth István a hajdúhadházi cigánysoron – ahogy arrafelé mondják, a »vasúton túl« – mélyszegénységben él.

2018.01.13 22:58:27

Ökölvívás DLUSZTUS IMRE

NS-VÉLEMÉNY. Amikor külföldi edzők, sportszakemberek, sportújságírók úgy-ahogy megismerkednek a magyar sportközélettel, igen gyakran vetik fel, hogy mi egészen jellegzetes módon folyton a múltban élünk. Szerintem van erre magyarázat, mégpedig épp az, hogy végre szeretnénk megtudni, mi is történt velünk.

2017.11.26 11:40:33

Ökölvívás GY. SZABÓ CSILLA

A Bernáth fiúk már most generációk terheit cipelik a vállukon.

2017.10.14 08:57:11

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

„Hiszem, hogy a világszínvonalat hozhatjuk el Magyarországra, és a nem is olyan távoli jövőben majd a mi fiaink is újra azt képviselik.”

2017.08.28 23:42:12

Ökölvívás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A ringben vagy éppen egy ketrecben, abban legalább biztosak lehetnek az ellenfelek, hogy kizárható a simli, face to face, azaz szemtől szemben kell helytállni.