Videó: Mayweather ellopta az ír zászlót, McGregor gyógyszere elgurult

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 09:23
Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint szerda hajnalban megtartották az első hivatalos sajtótájékoztatót a Floyd Mayweather–Conor McGregor szupermeccs előtt. Csütörtök hajnalban pedig jöhetett a turné második állomása, Torontóban, és persze ez sem volt eseménytelen...

A szájkarate-világbajnokság két abszolút nyertese most Kanadában csinált egy kis műbalhét az augusztusi mérkőzésük előtt, és bár el kell ismerni, egészen szórakoztatóak, lassan azért kezd egy kevéssé átgondolt szappanoperára emlékeztetni a műsoruk.

A sípolások közt néha egy „és” szót beszúró harcosok ugyanis most azzal szórakoztak, hogy ellopták egymás féltett kincseit.

Mayweather a McGregor szívéhez oly közel álló ír zászlóra csapott le, amitől ellenfelénél végképp elgurult a gyógyszer, és miután kiátkozta minden létező helyről a világban, ellopta a táskáját, ami persze tömve volt most is pénzzel.



Ha pedig valaki a teljes őrületre kíváncsi:



A magasröptű beszélgetés csúcspontja valahogy így hangzott:

„Mit vettél fel már megint?” – tette fel a költői kérdést McGregor.

„Úgy nézel ki, mint egy bréktáncos, mint egy 12 éves, kis sz.ros bréktáncos. 40 éves tatter vagy. Negyven! Öltözz a korodhoz illően, ember! Még iskolatáskát is hozott a pódiumra. Mi a fészkes francért hordasz magaddal iskolatáskát? Még olvasni sem tudsz. 40 éves, és iskolatáskát hord, közben meg analfabéta!”

A világ legjobban várt összecsapásaként beharangozott meccset augusztus 26-án Las Vegasban rendezik meg. De előtte még vár ránk egy újabb sajtótájékoztató…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik