Profi ökölvívás: Mike Tyson mozdulatait tanulgatja Andy Ruiz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.27. 10:26
Vélhetően öt komment sem kell majd a hír alatt, hogy eljussunk addig a rendkívül populáris alapvetésig, hogy Mike Tyson hány mikroszekundum alatt ütné ki a légkörből egészen a Ganümédészig (éppen most) Anthony Joshuát, aki közben fénysebességig gyorsulna és TK-ra törne néhány műholdat is, ez a hír most azonban szóljon Andy Ruizról és az ő nagy lehetőségéről, ne pedig a fantazmagóriákról és a Kékszakállú Hercegről.

A nehézsúlyhoz meglehetősen alacsony Ruiz ugyanis szombaton Anthony Joshua ellen élete esélyét kapja meg, beugróként, a „patikaszökevény” Jarrell Miller helyett. A korábbi világbajnoki kihívó nagyjából mindenben elmarad Joshuától, talán a harci szellemet és küzdőképességet kivéve, ő azonban ehhez még szeretne hozzátenni valamit technikai oldalról is, ezért azt gyakorolgatják, hogyan férjenek közel a jóval magasabb és hosszabb karú brithez:

„Készen állok AJ-re, remélhetőleg ő lebecsül engem, viszont teljesen más a leányzó fekvése, mikor már ott vagy a szorítóban ellenem. Amikor megérzi majd a sebességem és a robbanékonyságom, szerintem le fog sokkolódni. Több gyenge pontja is van, amelyeken dolgoztunk a felkészülés során. A legfontosabb, hogy tartsam magam a taktikához. Nem akarok sokat beszélni arról, milyen hibákat láttam. Menet közben sok minden kiderül majd, akkor kell majd rögtönöznöm, amikor a szorítóban leszek vele. Sok felvételt néztünk Mike Tyson mérkőzéseiről. Gyakorolgattuk az ő mozdulatait is, amelyekkel odaférhetek Joshuához.”

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik