Ökölvívás: Rácz Felix leigazolta Bedák Zsoltot, újra tv-s gálák lehetnek

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 11:24
Rácz Felix Bedák Zsolt és Kovács Tamás leigazolásával ötfősre bővítette ökölvívócsapatát. Az üzletember új irodájával, a Ferobox Eventtel ismét televíziós bokszgálákat szervez, és ha minden a tervek szerint alakul, Bedák jövőre világbajnoki címmeccsen is a kötelek közé léphet.  

Az utolsó televíziós gálát 2006-ban rendezte a menedzser, de most, hat év elteltével újra ütős csapatot sikerült összehoznia, március 23-án pedig nagy valószínűség szerint ismét képernyőre kerül a szentesi esemény. A hírre már a nemzetközi sajtó is felfigyelt, a mértékadó boxscene.com-on is megjelent hír a tervezett gáláról.

Ők azonban akkor még nem tudhatták a még nagyobb bejelentést, hogy Rácz a barátaival, Bertók Róberttel és Széles Richárddal közösen megalapította a Ferobox Event névre hallgató céget, amely ezentúl a bokszolókkal foglalkozik, és a már eddig meglévő öklözők mellé két újabb nagy nevet igazolt. Kovács „Vipera" Attila (volt IBO-világbajnok), Nagy Sándor (7–0–0, 7 K.O.) és Kelemen Balázs (16–0–0, 11 K.O.) pályafutását már egy ideje egyengeti a menedzser – mindhárman magyar ranglistavezetők –, a csapat pedig most kiegészül Bedák Zsolttal és a szlovákiai magyar Kovács Tamással, azaz Tomi Kiddel. Erre az esztendőre öt hazai mellet két külföldi gála szervezését is tervezik.

„Miután visszajött, leültünk tárgyalni, és két találkozó után meg is egyeztünk – árulta el Rácz a Bedákkal való kapcsolatfelvételről. – Bedák három-négy meccsel ismét a nagyharmatsúly élvonalába kerülhet. Ha nem csúszik be sérülés, vagy ne adj isten vereség, akkor 2014-ben megint világbajnoki címért léphet a kötelek közé."

„Azért döntöttem Felix mellett, mert láttam, hogy nagyon erős csapatot hozott össze, és nemcsak a bokszolókra, hanem a többi sportolóra is gondolok – számolt be Bedák Zsolt. – Még csak 29 éves vagyok, és bár három éve visszavonultam, folyamatosan edzésben tartottam magam: futottam, birkóztam, erősítettem. Úgy érzem, maradt még bennem erő, ezért mindenképpen szeretnék először Európa-, majd világbajnoki címet szerezni valamelyik nagy szervezetnél."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik