Ökölvívás: hírhedt tréner is segít Mayweathernek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.30. 12:57
Érdekes bejegyzést osztott meg a Twitteren Floyd Mayweather Jr. A szeptember 13-i, Marcos René Maidana elleni visszavágóra készülő WBA-WBC váltó- és WBC nagyváltósúlyú profi ökölvívó-világbajnok amerikai P4P klasszis által megosztott blogban egy fotó látható, amelyen - a rövid leírás szerint - Mayweathernek éppen a futótréning előtt segít nyújtani a híres-hírhedt erőnléti edző, Alex Ariza.

 

A hírre természetesen azonnal lecsapott a nemzetközi szaksajtó, ugyanis az elmúlt időszakban Ariza nem csak azzal került reflektorfénybe, hogy remek munkát végzett például Manny Pacquiao mellett, hanem több alkalommal is botrányosan viselkedett, amiért akkori „munkaadói" ki is rúgták, de a történet igazi pikantériáját az adja, hogy Ariza az első, májusi Mayweather–Maidana összecsapáson még utóbbi öklöző csapatában munkálkodott.

Arról egyelőre csupán találgatások láttak napvilágot, hogy Ariza milyen minőségben és formában került a Mayweather Teambe (ha egyáltalán erről szól a történet, és nem csak reklámfogásról, vagy az ellenfél bosszantásáról van szó).

Érdekesség, hogy Mayweather (aki eddig még sosem dolgozott kifejezetten erőnléti szakemberrel) már júliusban – miután Maidana edzője, Roberto García is kitette a szűrét Arizának – célzást tett arra, hogy szívesen dolgozna együtt a problémás trénerrel.

profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik