MMA: reagált Conor McGregor kihívására a japán harcos

Vágólapra másolva!
2019.01.08. 10:31
null
Conor McGregor kihívta Naszukava Tensint, aki azonnal reagált (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, Conor McGregor kihívta egy MMA-mérkőzésre a Floyd Mayweather révén 2018 utolsó napján alaposan elintézett Naszukava Tensint. A japán kick-boxos válaszára nem kellett sokat várni, a Twitteren reagált az ír harcos szavaira.

 

Mint ismert, a kicsit több mint két percig tartó meccsen az első pillanattól egyértelmű volt, esélye sincs a japán kick-boxosnak Mayweather ellen, aki egy perc alatt háromszor is padlóra küldte ellenfelét. A találkozóval legalább 9 millió dollárt (2.5 milliárd forint) kereső Mayweather haknijára McGregor már korábban reagált, majd hétfőn a Twitteren hívta ki Tensint.

„Tokióba akarok menni, hogy összecsapjak Naszukava Tensinnel egy MMA-meccsen. Még a nyár előtt. Kérlek, intézzétek el, amilyen gyorsan csak lehet!”

A japán kick-boxos válaszára nem kellett sokat várni, szintén a Twitteren reagált az ír harcos kihívására.

„Kedves McGregor! Nagyon köszönöm, hogy emlékszel a nevemre. Számomra megtiszteltetés, hogy felmerült benned egy harc ellenem. 58 kg, kick-box szabályokkal – így valamikor a közeljövőben találkozhatunk a ringben.”

Nagy kérdés, hogy mit lép erre az egyébként 70 kilogrammos McGregor…

那須川 天心 on Twitter

Dear Mr. McGregor. @TheNotoriousMMA Thank you very much for remembering my name. I'm honored that you would even consider fighting me. 58kg, kickboxing rules would probably get us in the ring sometime in the near future


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik