Chisora-Haye bunyó a Klicsko-meccs után - videó

Vágólapra másolva!
2012.02.19. 08:34
null
Chisora és Haye nem bírt magával, utóbbi edzője bánta (alul, jobbra) (Fotók: Reuters)
Címkék
Vitalij Klicsko magabiztosan győzött Dereck Chisora ellen a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címéért kiírt mérkőzésén tegnap este Münchenben. Az igazi izgalmak azonban a meccs utáni sajtótájékoztatón következtek: a brit bunyós összeverekedett a helyszínen tartózkodó David Haye-jel. A hosszú percekig tartó dulakodásban repültek az üvegek és a kamerák, Haye edzőjének homloka pedig felszakadt.

A Vitalij Klicsko elleni mérkőzés alapján kiderült, hogy Dereck Chisora jobban tudja szórakoztatni a közönséget a sajtótájékoztatókon, mint a ringben. Az ukrán bunyóst a mérlegelésen pofon vágó, majd a testvérét a találkozó előtt leköpő brit bokszoló a meccs utáni nyilatkozatok során még nagyobb balhét csinált – ha már a kötelek között nem tudott mit kezdeni ellenfelével.

Chisora ugyanis összeszólalkozott a helyszínen tartózkodó David Haye-jel, és a vita tettlegességig fajult. A szombati gála vesztese a Vladimir Klicsko elleni vereséget emlegette Haye-nek – amikor a brit ökölvívó a sérült lábujját mutogatta az összecsapás utáni sajtótájékoztatón –, akit meglátott a terem másik felében.

Haye persze nem hagyta szó nélkül a dolgot, majd a két bunyós összeverekedett az operatőrök és újságírók gyűrűjében. Repültek az üvegek és a kamerák is veszélyben voltak.

A legrosszabbul Haye edzője, Adam Booth járt, akinek felszakadt a bőr a homlokán, és erősen vérezni kezdett – így kérte számon az esetet Chisorán, aki állította, nem ő volt a hibás a sérülésért.

Vitalij Klicsko mindeközben mosolyogva szemlélte a két legyőzött bokszoló tombolását, és nem zárta ki, hogy egy nap ismét összecsap Chisorával – mert kiütéssel szerette volna viszonozni a mérlegelésen kapott pofont.

HAYE ÉS CHISORA BUNYÓJA


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik