Ökölvívás: „Mayweather remek harcos, de én készen állok”

Vágólapra másolva!
2014.05.02. 12:08
Alig két nap múlva Las Vegasban ismét ringbe lép napjaink legjobbjának tartott profi ökölvívója, Floyd Mayweather Jr., hogy a kemény ütő Marcos Maidana ellen begyűjtse karrierje 46. győzelmét. A mérkőzés előtt megtartott utolsó sajtótájékoztatón mindkét fél magabiztosan nyilatkozott.

„Talán van még három meccsem ez után. Tényleg nem tudom. Ha úgy érzem, hogy itt a vége, akkor odébb állok. Egy dolgot viszont megígérek: szombaton azt nyújtom, amit a közönség látni akar. Ez nem a Canelo vagy Guerrero elleni meccs lesz. Ez teljesen más lesz, most nincs konkrét tervünk. Belecsapunk a közepébe! Elsöprő győzelmet aratok. Biztos vagyok abban, hogy Maidana jön majd előre, de meglátjuk, hogy milyen meccset tudunk csinálni” – fogalmazott Floyd.Floyd.

„Mindegy, mivel áll elő Floyd, de én készen állok. Ha verekedni akar, akkor verekszünk. Ha futkosni akar, akkor arra is van ellenszerem. Nem tud meglepni semmivel. Mayweather remek harcos, de ez engem hidegen hagy. Sohasem kaptam senkitől semmit ajándékba, mindenért keményen megdolgoztam!” – fogta rövidre Maidana.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik