Profi boksz: Sturm negyedik menetes T. K. O.-ja - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 10:37
A dortmundi bokszgála főmeccsén nem született meglepetés, a német Felix Sturm a negyedik menetben T. K. O.-val győzött a korábban még veretlen Predrag Radosevics ellen.

A korábbi háromszoros középsúlyú világelső német Felix Sturm (38 győzelem, 3 vereség, 2 döntetlen) megkezdte a visszakapaszkodást a súlycsoport élvonalába, a szombat esti dortmundi bokszgála főmérkőzésén ugyanis magabiztosan, idő előtt legyőzte az eddig veretlen montenegrói Predrag Radosevicset (28–1–0).

A mérkőzést végig a német bunyós irányította, aki fizikai fölényét és gyorsaságát remekül kihasználta a ránézésre legalább „egy számmal" kisebb ellenfelével szemben. Radosevics ugyan próbálkozott, ám nem talált fogást remekül védekező ellenfelével szemben, ráadásul a nem kifejezetten az ütőerejéről híres Sturm minden ütésétől szinte „hátrarepült".

A harmadik menet elején Sturm egy csípőtájékon csattanó balfelütéssel padlóztatta először a montenegróit, majd a negyedik felvonásban ismét, ugyanúgy testen találta el. A német hagyta Radosevicset egy kicsit pihenni, de a hajrában – újra testen – újfent leküldte. A mérkőzést vezető bíró ekkor már nem számolt, azonnal T. K. O.-t hirdetett ki.

Ezzel a sikerrel Sturm a ausztrál IBF-világbajnok Daniel Geale hivatalos kihívója lett, míg Radosevics a 28. profi meccsén elszenvedte első vereségét.

www.monokli.com

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik