Profi ökölvívás: Bedákék és Balzsay maradnak az Universumnál

Vágólapra másolva!
2010.06.09. 13:16
A német BoxSport magazin egy részletesebb cikkben foglalkozik a mostanában leginkább süllyedő hajóként emlegetett Universum Box Promotion jövőjével, amelyben szerep juthat a Bedák fivéreknek és Balzsay Károlynak is.

Mint bizonyára mindenki számára ismeretes, a német vállalkozás jelenlegi televíziós partnerével fennálló szerződése július 31-én lejár, és egyelőre úgy fest, nem sikerült a gálák közvetítésére utódot találniuk.

A cikk szerint ha az Universum ezen a téren továbbra sem jár sikerrel, az említett időpontot követően csökkenteni fogja költségvetését, és a társaság Dietmar Poszwa kizárólagos vezetésével folytatja tevékenységét, Klaus-Peter Kohl pedig nyugdíjba vonul.

A német bokszistálló állítólag továbbra is számít bajnokaira, Jürgen Brähmerre, Sebastian Zbikre, Dimitrij Szartiszonra, Vitalij Tajbertre, Marcos René Maidanára, Ina Menzerre és Susi Kentikianra, illetve a jövő generációjára, akik között Bedák Zsolt, Bedák Pál és Balzsay Károly neve is szerepel.

Ruszlan Csagajev, Alekszandr Dimitrenko és Manuel Sarr további sorsa egyelőre bizonytalan, viszont Luan Krasniqi, Firat Arslan és – mint azt már tudni lehetett – Erdei Zsolt kezét biztosan elengedik.

Forrás: profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik