Zaragoza: Huszti a szezon végéig érkezhet kölcsönbe - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 11:10
Címkék
A spanyol Periódico de Aragón szerdai napon megjelent cikke annyi új információt tartalmaz Huszti Szabolcs és a Zaragoza esetleges közös jövőjét illetően, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) sereghajtó gárda a szezon végéig, tehát fél évre venné kölcsön a magyar légióst.

Amint arról a spanyol lap információi alapján már korábban beszámoltunk: a Zenitnél viszonylag kevés játéklehetőséghez jutó Husztit az orosz csapat – most már – akár kölcsön is adná, a spanyolok esélyeit csökkenti, hogy több érdeklődő is jelentkezett a magyar szélső után. a spanyol lap információi alapján már korábban beszámoltunk: a Zenitnél viszonylag kevés játéklehetőséghez jutó Husztit az orosz csapat – most már – akár kölcsön is adná, a spanyolok esélyeit csökkenti, hogy több érdeklődő is jelentkezett a magyar szélső után.

Vladan Filipovics, Huszti menedzsere a Nemzeti Sport Online érdeklődésére annyit árult el, hogy több spanyol klubnál is „képben van” a játékos, bár a Zaragoza nincs közöttük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik