Zalaegerszeg: Ivan Delics aláírt, közel a megállapodás Turkovsszal

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 09:02
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerdán négy és fél éves szerződést írt alá a montenegrói válogatott Ivan Deliccsel, de a lett válogatott Daniel Turkovsszal is közel a megállapodás – számolt be róla a Zalai Hírlap.

Nagy Ferenc, a ZTE elnöke a lapnak elmondta, további játékosok érkezése is elképzelhető.

"Egy bosnyák válogatott középpályás érkezése is tervben van, illetve itt van már Egerszegen két tehetséges nyíregyházai fiatalember: a 21 éves és 193 centiméter magas Nánási Balázs, aki 15 NB I-es találkozón lépett pályára a Spartacus színeiben és középső védőként számolhat vele a szakmai stáb; illetve a 22 éves Oláh Dávid, aki középpályásként 3 élvonalbeli meccsen viselte klubja színeit. A Nyírségi Focisuliban nevelkedtek, jól képzett játékosként tartják őket számon. Egyelőre próbajátékon vannak nálunk, a döntést pedig rövidesen meghozza a szakmai stábunk"


"A szombathelyiek mellett a Kispest Honvéd is érdeklődik Ivancsics iránt, szinte biztos, hogy új csapatban játszik a tavasszal. A pillanatnyi állás szerint akár az is elképzelhető, hogy már csütörtök a fővárosi együtteshez igazol. A szezon első felét szintén kölcsönben töltött Petneházi Márkot pedig az Orosháza szerződtetné" – tette hozzá az elnök. 

ZALAEGERSZEG

Érkezett: Ivancsics Gellért (Siófok, kölcsönből vissza), Ivan Delics (montenegrói, FK Mladá Boleslav – Cshország)

 

Távozott: Simon Attila (kölcsönből vissza – ZTE), Illés Gyula (DVSC-TEVA)

 

Akivel tárgyalnak: Daniils Turkovs (lett, Skonto Riga – Lettország), Nánási Balázs, Oláh Dávid (mindkettő Nyíregyháza)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik