Válogatott: olvasóink Vadóczot favorizálják Varga helyett

Vágólapra másolva!
2011.03.25. 11:55
Címkék
A Nemzeti Sport Online olvasói is összeállították saját kezdőcsapataikat az esti Magyarország–Hollandia Európa-bajnoki selejtezőre. Végignézve az összeállításokat, egyik névsor sem tartalmaz nagy meglepetést, és könnyen elképzelhető, hogy a két szövetségi kapitány is ugyanezeknek a játékosoknak szavaz majd bizalmat. 

A magyar válogatott esetében Király Gábor magasan megnyerte a kapusok „versenyét", míg a hátvédsorban Vanczák Vilmosnak volt még nagy esélye rá, hogy bekerüljön a kezdő tizenegybe, de végül a korábbi meccseken megszokott Lázár, Lipták, Juhász, Laczkó négyes végzett az élen. Juhász egyébként messze a legtöbb szavazatot kapta az összes magyar játékos között.

A középpályán Vadócz Krisztián jóval több voksot kapott, mint Varga József, így az Osasuna légiósa került be Elek Ákos mellett a hátvédsor elé. Koman Vladimir, Dzsudzsák Balázs és Gera Zoltán szerepelhet előttük az olvasók szerint, továbbá Rudolf Gergely lehet az előretolt csatár. A Swansea-ba tartó Priskin Tamás csak a kispadra fért oda.

A hollandoknál az NSO-n szavazók Urby Emanuelsont rakták a kezdőbe Erik Pieters helyett, a többi poszton azonban érvényesült a „papírforma". Tekintsék meg a szavazás végeredményét!

Aki eddig nem tette meg, az itt még szavazhat a magyar válogatott kezdőjéről!

OLVASÓINK KEZDŐCSAPATA A MAGYAR–HOLLANDRA
Magyarország: Király – Lázár, Lipták, Juhász, Laczkó – Elek, Vadócz – Gera, Koman, Dzsudzsák – Rudolf.
Hollandia: Vorm – Van der Wiel, Mathijsen, Heitinga, Emanuelson – De Jong, Van der Vaart – Kuyt, Sneijder, Afellay – Van Persie.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik