HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.02.06 11:54 Frissítve: 2014.09.08 01:05

Válogatott: Lipták betegség miatt nem utazhatott Dubaiba

A magyar válogatott szakmai stábja, valamint az itthonról utazó játékosok vasárnap délelőtt Frankfurt érintésével keltek útra Dubaiba. Egervári Sándor szövetségi kapitány már a németországi repülőtéren kapta az újabb rossz hírt: a sérült Szalai Ádám és Kádár Tamás mellett a tegnap estére megbetegedő Lipták Zoltánra sem számíthat az eredetileg kihirdetett keretből a szerdai felkészülési mérkőzésen – adta hírül az mlsz.hu.

 

Lipták (2) is lemarad az azeriek elleni meccsről (Fotó: Action Images – archív)

A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton szakvezetője, Mezey György szombaton este már jelezte a szövetségi kapitánynak, hogy Lipták Zoltán erős gyomorrontás miatt gyengélkedik, de ekkor még úgy tűnt, a védő vasárnapra rendbe jön annyira, hogy elutazhat Dubaiba.

A futballista állapota azonban nem javult ma délelőttre – bár a láza már elmúlt, a betegség más tünetei még erősebbek lettek –, ezért vasárnap nem utazhatott el csapattársaival, Lázár Pállal és Elek Ákossal a szerdai mérkőzés helyszínére. Miután másik játékos behívására már nem volt lehetőség, a tervezett létszámnál eggyel kevesebb, tizenkilenc játékos készül Azerbajdzsán ellen.

A magyar válogatott február 9-én, szerdán 18 órakor csap össze Azerbajdzsánnal Dubaiban.


Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Ipswich Town), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Védők: Lázár Pál (Videoton), Vermes Krisztián (Újpest), Vanczák Vilmos (Sion), Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria)
Középpályások: Koman Vladimir (Sampdoria), Varga József (DVSC-TEVA), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA), Elek Ákos (Videoton), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Támadók: Tököli Attila (KTE-Ereco), Rudolf Gergely (Bari), Priskin Tamás (Ipswich Town)

 

2011.03.18 17:50:24

BMW X3 Games

Majthényi Szabolcs csapata utazhat a Genfben rendezendő szuperversenyre.

2010.11.18 01:35:42

BMW X3 Games

Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet.