Válogatott: Jobban feküdt a skótok játéka, mint a magyaroké - Zaugg

Vágólapra másolva!
2011.11.11. 20:33
Címkék
Hans-Peter Zaugg, a liechtensteini labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerően beszélt a magyar csapatról. Mint ismert, Egervári Sándor együttese 5–0-ra nyert Albert Flórián emlékmérkőzésén.

„Gratulálok a magyar csapatnak, tudtuk, hogy erős riválissal nézünk majd szembe. Az első félidőben gondunk volt a megfelelő tempóval, az ellenfelünk lényegesen jobb volt futóteljesítményben és fizikai erőben. A szünetben úgy gondoltuk, hogy a 2–0-val jól álltuk a sarat, majd a végrehajtott korrekcióval a szépítésre is esélyünk volt. Egy bután elveszített labdából aztán kaptuk a harmadik gólt, pedig előtte a magyarok nem voltak veszélyesek. A cserékkel rá tudtak tenni még egy lapáttal, a legvégén pedig hiányzott bennünk az erő az ellentámadásokra" – mondta a Magyarország elleni mérkőzést követően Hans-Peter Zaugg, a liechtensteini válogatott szövetségi kapitánya.

„Csapatként voltak jobban a magyarok, és Szabics, valamint Rudolf hiányában is kiválóan támadtak. Nekünk jobban feküdt a skótok játéka az előző meccsünkön..." – vallotta be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik