Újpest: a stábot meggyőzte Jhonnes és Ahjupera, szerződtetnék őket

Vágólapra másolva!
2011.02.08. 17:58
Címkék
Mészöly Géza, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a két próbajátékos – Jhonnes Marques de Souza és Jarmo Ahjupera – játékával meggyőzte a szakmai stábot, így a klub szerződést kínál nekik.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Újpest felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett az MSK Zilinától. A találkozót követően a lila-fehérek szakmai stábja döntött a két próbajátékos sorsát illetően.Mint arról már korábban beszámoltunk, az Újpest felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett az MSK Zilinától. A találkozót követően a lila-fehérek szakmai stábja döntött a két próbajátékos sorsát illetően.

„A keretben szükségünk van a két magas játékosra, velük bővülhet a taktikai repertoárunk – idézi az Újpest hivatalos honlapja Mészöly Géza vezetőedzőt. – A brazil fiú személyében olyan játékost szeretnénk szerződtetni, aki több éves első osztályú múlttal rendelkezik Európában, így a rutint képviselheti a csapatban."

„Ahjuperán látszik, hogy tudatos játékos, és nem véletlenül volt tagja az észt válogatott keretének. Szeretnénk, ha a tavaszi szezonban ők is az Újpest FC-t erősítenék, és reményeink szerint minél hamarabb létrejön a megállapodás köztük és a klub között" – tette hozzá Mészöly.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik