Udinese: a Barcával megegyező Sánchez menedzsere a Reallal tárgyalt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.06.08. 12:25
Címkék
A Sky Sport értesülései szerint a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának képviseletében Ernesto Bronzetti kedden egyeztetett Fernando Felicevich-csel, a chilei Alexis Sánchez menedzserével.

A találkozónak az ad külön pikantériát, hogy amint arról kedden beszámoltunk, az udinei klubelnök, Franco Soldati arról nyilatkozott – a menedzserre hivatkozva –, hogy a dél-amerikai támadó minden részletben megegyezett a katalánokkal. Ezek szerint 4+1 éves szerződést írna alá, szezononként hárommillió eurós fizetéssel.amint arról kedden beszámoltunk, az udinei klubelnök, Franco Soldati arról nyilatkozott – a menedzserre hivatkozva –, hogy a dél-amerikai támadó minden részletben megegyezett a katalánokkal. Ezek szerint 4+1 éves szerződést írna alá, szezononként hárommillió eurós fizetéssel.

Így ebben az esetben már csak a két klubnak kellene közös nevezőre jutnia, a spanyol klub Bojan Krkic, Jeffrén és Thiago Alcántara személyében cserealapokat is kíván mozgósítani, míg az Udinese legalább 30 millió eurót szeretne kapni Sánchezért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik