HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.09.09 12:30 Frissítve: 2014.09.24 01:58

Torna ob: a világbajnok Berki Krisztián több szeren is indul a versenyen

Különleges verseny vár a nagyközönségre szombaton és vasárnap 10.30-tól a Tornacsarnokban, ahol a tornászok Swietelsky-Vasúttechnika-kupáért kiírt országos bajnokságát rendezik, amelyen természetesen indul a világbajnok Berki Krisztián is.

 

 

Ez a megmérettetés több szempontból is különleges. Egyrészt mind a férfiak, mind a nők számára az ob a második vb-válogató is egyben, ami azt jelenti, hogy itt válhat véglegessé az októberi tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokságon részt vevő magyar csapat. A válogatott versenyzők számára ez az utolsó hazai viadal a vb előtt, ráadásul Berki Krisztián a lólengés mellett hivatalosan most mutatkozik be a magyar közönség előtt más szeren is.

Magyar Zoltán MATSZ-elnök tájékoztatása szerint másrészt azért is lesz különleges az ob, mert megpróbálják a korábbi elképzeléseknek megfelelően látványosabbá, érdekesebbé tenni. Az első napon az egyéni összetett viadalt, míg a másodikon a szerenkénti döntőket rendezik. Vasárnap a versenyt látványos show-elemek is színesítik majd: lesz akrobatikabemutató, hálótánc és zene is, valamint élőben szólal meg a Barcelona című dal.

„Nagyon várjuk a nézőket, hiszen a szerenkénti döntőt már az új elképzelések szerint alakítottuk ki – kezdte Magyar Zoltán. – Megpróbáljuk érthetőbbé tenni a gyakorlatokat, kommentáljuk azokat, táblán mutatjuk be a kiinduló pontszámot, hogy a kilátogatók is jobban értsék a látottakat. Ráadásul több szeren is sikerült megvalósítanunk, hogy felváltva versenyeznek a nők és a férfiak, így biztos, hogy átláthatóbb, látványosabb lesz a viadal. A show-elemeket sem nélkülözzük, lesznek bemutatók és élő zene is."

2019.02.17 09:24:01

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Jó ebédhez szólt a La Liga, a kis katalán csapat elhúzta a királyi klub nótáját, Ramost kiállították a végén.

2019.02.16 11:56:15

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatban három döntetlen után visszatalált a győzelem útjára a katalán csapat.

2019.02.10 20:11:23

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Hiába kezdett az argentin ász Bilbaóban, a hazaiaknak több ziccerük volt, ám a német kapussal nem bírtak.

2019.02.08 12:27:16

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale csereként állt be, és ő tette fel az i-re a pontot a mérkőzés utolsó góljával.

2019.02.06 18:33:23

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A madridiak 1–1-et játszottak a Király-kupa elődöntőjének első felvonásán; Messi csereként szállt be.