Tévez-ügy: Egy szavába kerül, hogy minden a régi legyen - Mancini

Vágólapra másolva!
2011.11.02. 10:40
Címkék
A brit lapok ismét felmelegítették a „Mikor játszik újra Carlos Tévez?" témát. A felvetés apropója Roberto Mancininek, az argentin játékost foglalkoztató Manchester City menedzserének útban a Villarreal elleni labdarúgó BL-mérkőzésre tett nyilatkozata.

„A bocsánatkérés egyetlen aprócska, könnyen kimondható szóba kerül – idézi a brit Guardian a Tévez-ügyről a valenciai repülőtéren nyilatkozó Mancinit. – Minden Carloson múlik, de ha az én véleményemet kérdezik, csak azt mondhatom, hogy nagyon, nagyon egyszerű szavakról beszélünk."

Az olasz szakember újfent vázolta, mi történik akkor, ha a tettéért amúgy súlyosan megbüntetett argentin nem kér bocsánatot azért, hogy néhány hete, a Bayern München elleni mérkőzésen cserejátékosként nem volt hajlandó eleget tenni az edzői kérésnek, és nem ment el melegíteni.

„Ha bocsánatot kér, minden olyan lesz, mint régen. Ha nem, januárra marad a döntés (az eladásáról). Mondtam neki, hogy mindenki követhet el hibát. A fontos, hogy megtörténjen a bocsánatkérés, és ezzel lezárható legyen a téma. És ő lezárhatná. Az eset nem bonyolult. Fontos, ugyanakkor egyszerű szavakról van szó."

Mancini ugyanakkor érzékeltette, mindezt jó ideje világossá tette Tévez számára – mint emlékezetes, a házába is meghívta tisztázó beszélgetésre.

„Húsz napja mondtam mindezt el Carlosnak, jeleztem, kérjen bocsánatot, de ő erre nemet mondott. Nem tudom, az ügynöke mond-e neki ilyeneket, de úgy vélem, a környezetében lévők rossz tanácsokkal látják el. Annak idején játékosként én is követtem el hibákat, de utána mindig bocsánatot kértem" – tette hozzá Mancini, aki szerint a labda most Tévez térfelén pattog, visszatéréséről addig felesleges találgatni, ameddig nem kér bocsánatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik