Szolnok: a mai edzőmeccs után döntenek a lett kapus sorsáról

Vágólapra másolva!
2011.02.15. 09:24
Címkék
Ahogy arról beszámoltunk, a Szolnoki MÁV FC NB I-es labdarúgócsapata kedden 14 órakor pótolja a pénteken elmaradt, Nyíregyháza Spartacus elleni felkészülési mérkőzést.

Tóth Dénes klubigazgató a szoljon.hu regionális portálnak elmondta, hogy a szakmai stáb a találkozót követően dönt a próbajátékon lévő lett kapus, Vitalij Melnicenko sorsáról.szoljon.hu regionális portálnak elmondta, hogy a szakmai stáb a találkozót követően dönt a próbajátékon lévő lett kapus, Vitalij Melnicenko sorsáról.

Közben két futballistát is kölcsönadna a Szolnok: a középpályán és a védelemben is használható Mile Krisztián az NB III-as Egerhez tart, míg a támadó Koós Gábor a napokban épült fel a sérüléséből, neki még csapatot keres a MÁV FC.

Eldőlni látszik az ősszel még kék-fehérben szereplő brazil idegenlégiós, Alex sorsa. A légiós minden bizonnyal az NB II-es Veszprémi FC-ben folytatja

A klub korábbi játékosa, Bezzeg Tamás viszont visszatérhet Szolnokra, az elmúlt szezont Egerben töltő védő péntektől a kék-fehérekkel készül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik