Serie A: az olasz sajtó Rudolfot ismét szóba hozta a Barival

Vágólapra másolva!
2011.01.06. 08:57
Címkék
Decemberben már felvetődött annak a lehetősége, hogy Rudolf Gergely a Genoától kölcsönbe a Barihoz kerül, és a calcionews24.com értesülései szerint a magyar támadó szerződtetése továbbra is téma a Serie A sereghajtójánál.

A Bari tegnap megszerezte a Romától Stefano Okaka Chukát, de Gampiero Ventura vezetőedző további erősítést tervez a támadósorban, és a calcionews24.com értesülései szerint Rudolf Gergely az első számú kiszemeltje.

A magyar válogatott csatár neve már decemberben is szóba került a Barinál, ám akkor úgy tűnt, a Genoa nem akarja elengedni. Olasz sajtóvélemények szerint azonban a Genoa 4-3-1-2-es hadrendjében aligha lesz helye Rudolfnak, már csak azért sem, mert a csapat szeretné szerződtetni a Parma U21-es válogatott csatárát, Alberto Paloschit.

Igaz, Rudolfnak a Barinál sem lenne könnyű dolga, hiszen a már említett Okaka Chuka mellett többek között a rutinos fehérorosz Vitalij Kutuzov és a brazil Barreto is tagja a keretnek. Rudolf mellett a Bari másik jelöltje az argentin-olasz kettős állampolgárságú, Mauro Boselli, aki jelenleg az angol élvonalbeli Wigant erősíti.

Rudolffal kapcsolatban a Bari mellett az elmúlt napokban a Bologna és a Cesena érdeklődéséről számolt be az olasz sajtó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik