Sampdoria: Ziegler a Milanhoz, Laczkó a genovaiakhoz közeledik

Vágólapra másolva!
2011.01.18. 10:50
Címkék
A La Gazetta dello Sport szerint az AC Milan közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Sampdoria 25 éves svájci balhátvédjét, Reto Zieglert, akinek a távozása előrevetítheti Laczkó Zsolt Genovába szerződését.

Korábban már többször beszámoltunk róla, hogy Ziegler távozása esetén jó esély van a DVSC-ben játszó Laczkó Sampdoriához szerződésére, és mivel a Milan a hírek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a svájci védő megszerzéséről, a magyar játékos előtt is megnyílhat az út Genovába.

A La Gazetta dello Sport szerint Laczkó mellett a Leccében futballozó Dzsamel Meszbah neve vetődött fel a Sampdoriánál, míg korábban az Inter játékosát, Davide Santont is hírbe hozták a genovaiakkal.

A Milan kapcsán érdemes megjegyezni, hogy Ziegler mellett a Lyonban játszó brazil Michel Bastos is szóba került a csapatnál, aki a svájcihoz hasonlóan balhátvéd, de iránta többek között a Juventus, a Manchester United és a Real Madrid is érdeklődik, ezért Ziegler megszerzése tűnik valószínűbbnek.

Laczkó Zsolttal rövidesen hosszabb interjút olvashatnak, a védő az olaszországi szerződés esélyeiről nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik