Real Madrid: két játékost is adnának Steven Gerrardért

Vágólapra másolva!
2010.07.03. 14:52
Címkék
Délutáni átigazolási pletykakörkép Angliából: José Mourinho egykori csapatából és a Liverpoolból, a Manchester City szerb játékossal erősítene, újabb fiatal tehetségre csapna le az Arsenal.
„Harminchatmillió eurónk van egy balhátvédre" – jelentette ki angol lapok szerint José Mourinho, a Real Madrid újdonsült edzője, ez pedig szerintük csakis azt jelentheti, hogy egykori játékosát, Ashley Cole-tAshley Cole-t szeretné a spanyol fővárosba csábítani.

A liverpooli Steven Gerrardért a hírek szerint Rafael van der Vaartot és/vagy Fernando Gagót is odaadnák, nem kevés készpénz mellett. A vb-résztvevő angolok közül Rob Greent a Schalke csábítja, Joe Cole-t pedig a Tottenham, az Inter és a Milan is.

Egyes angol lapok szerint a Manchester City legújabb kiszemeltje a laziós Alekszandar Kolarov, akinek elmozdítása 18 millió eurót emészthet fel. A Celtic-szélsőért, Aiden McGeadyért a Birmingham és az Aston Villa harcol meg egymással.

A PSG visszautasította a Newcastle United Mevlüt Erdincért tett hatmillió eurós ajánlatát, Arsene Wenger viszont igen közel áll ahhoz, hogy tízmillió euróért megvegye a Lorient fiatal középhátvédjét, Laurent Koscielnyt.

Az Everton egy meglepő transzferrel jelentkezik: még a héten megvásárolhatják az azerbajdzsáni csodagyereket, Araz Abdullajevet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik