Pápa: hat próbajátékos is részt vett a csapat első edzésén

Vágólapra másolva!
2010.07.02. 09:08
Csütörtökön három új szerzeménnyel, a kölcsönből visszatérő Germán Tamással, valamint próbajátékon szereplő hat labdarúgóval a soraiban megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Soproni Ligában szereplő Lombard Pápa TFC labdarúgócsapata.

A Lombard Pápa első edzésén részt vett a DVTK-tól igazolt Takács Péter, az Újpestről érkező Tóth Norbert és a Győrből kölcsönben megszerzett 25 éves szerb védő, Zoran Supics.

Csatlakozott Véber György csapatához Germán Tamás is. A támadó az elmúlt idényben a holland másodosztályú FC Emmenben játszott, ám lejárt a kölcsönadása, így visszatért Pápára. A légiósok közül David Abwo és César Quintero ma csatlakozik a gárdához.

A sérültek közül is mindenki megjelent, ám Orosz Péter, Nagy Sándor és Gahwagi Nebil egyelőre rehabilitációs munkát végez. Bali Péter nemrégiben artroszkópos műtéten esett át, neki még pihennie kell.

Az edzésen hat olyan labdarúgó jelent meg, aki próbajátékra érkezett: Tusori Richárd és Hullám Attila mellett a pápai NB III-as együttesből Németh Milán és Kiss Róbert is a felnőttekkel kezdte meg a felkészülést. Ugyancsak a csapatnál tartózkodik két fiatal játékos Budafokról, Haker Bence és Rétsági Attila.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik