Ökölvívás: nehéz mérkőzésen őrizte meg veretlenségét Vető Gábor

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 22:39
Címkék
Szinte a sírból hozta vissza és nyerte meg 25. profi mérkőzést Vető Gábor. A 22 éves várpalotai származású, de jelenleg Svájcban élő kisváltósúlyú magyar bunyós szombat este a hamburgi Vladimir Klicsko–David Haye gála programjában csapott össze a 33 éves kenyai James Kimorival, aki valószínűleg győzelemre állt, de Vető kiütéssel idő előtt befejezte az összecsapást.

Vető a 8 menetesre kiírt találkozón nem találta a megfelelő taktikát a kellemetlen stílusú fordított alapállású riválisával szemben, aki egészen a záró felvonás utolsó percéig feladta a leckét a támadásban és védekezésben is gyenge napot kifogó Vetőnek. A magyar bunyós az ominózus 8. menet utolsó percében előbb megrendítette riválisát, akinek kiesett a fogvédője, de a rövid szünetben sem tudott regenerálódni a fáradó afrikai, akit Vető egy fejre irányuló akcióval padlóra is küldött.

Kimori a számolás közben felállt, de hátat fordítva a mérkőzésvezetőnek jelezte, nem képes folytatni a mérkőzést, így mindössze 12 másodperccel az összecsapás vége előtt kihirdették Vető T. K. O.-győzelmét.

Forrás: profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik