Newcastle: Kádárnak két hete maradt a bizonyításra klubjánál

Vágólapra másolva!
2011.07.26. 08:54
Címkék
Kádár Tamás, a Newcastle United hátvédje még nem tudja, melyik együtteshez kerül az őszi szezonra. A csapat az Egyesült Államokban alapoz, míg az egyszeres válogatott a tartalékokkal utazott Hollandiába. Kádárnak két hete maradt a felkészülésből arra, hogy meggyőzze a szakmai stábot: helye van az első csapatnál, különben kölcsönadják.

A tavasszal a Huddersfieldnek kölcsönadott játékos nehéz idényen van túl, sérülésekkel küszködött, amiért nem kapott annyi lehetőséget, amennyit szeretett volna a harmadosztályú klubnál.

„Sajnos még most is fáj a lábam, fáradt a combom, ezért még nem is léptem pályára egyik mérkőzésen sem a hollandiai edzőtáborban – mondta a 21 éves hátvéd. – Az sem bánt, hogy nem utazhattam el a felnőttekkel, mert nagyon jól tudom, hogy minden posztra megvannak a játékosok, így a védelemben is."

A felkészülés még két hétig tart, ha Kádár nem tud bizonyítani a szakmai stábnak, a Newcastle ismét kölcsönadná a védőt, de végleg nem válna meg tőle, mert a jövő egyik nagy tehetségének tartják.

„Számomra az a legfontosabb, hogy végre elkerüljenek a sérülések, és akármelyik csapathoz kerülök, minél több játéklehetőséget kapjak. Szeretnék végre csak a focira koncentrálni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik