Német Kupa: negyedik ligás ellenfele megizzasztotta a Hamburgot

2011.10.25. 23:13
Címkék
A labdarúgó Német Kupa második fordulójában az élvonalbeli HSV Hamburg csak hosszabbításban tudta kiharcolni a továbbjutást a negyedosztályú Eintracht Trier otthonában. A vendégek a 110. percben szerezték meg a továbbjutást érő találatot Dennis Aogo révén.

A Borussia Dortmundnak nem okozott gondot a második ligás Dynamo Dresden: a BVB Robert Lewandowski fejesével szerezte meg a vezetést, majd Mario Götze állította be a 2–0-s végeredményt.

A Dortmund elleni bajnoki pofon (0–5) után lábadozó 1. FC Köln már a hatodik percben előnybe került a Hoffenheim otthonában, ám a hazaiak fordítani tudtak és kiharcolták a továbbjutást.

A másodosztályú Greuther Fürth könnyedén, 4–0-ra legyőzte a bajnoki rivális Paderbornt. A Fürth immáron 13 mérkőzés óta veretlen, legutóbb júliusban szenvedett vereséget.

A harmadik vonalbeli Heidenheim közel járt az újabb szenzációs sikerhez: az első fordulóban a Werder Brement búcsúztató kiscsapat kis híján egy újabb első osztályú együttest küldött a süllyesztőbe. A Borussia Mönchengladbach elleni találkozó rendes játékideje nem hozott gólt, majd a kétszer tizenöt perces hosszabbítás sem, így jöhettek a tizenegyesek. Ebben a Gladbach bizonyult jobbnak, így ha nehezen is, de továbbjutott.

A korábbi mérkőzésekről itt olvashat!

NÉMET KUPA
2. FORDULÓ
1. FC Heidenheim–Borussia Mönchengladbach 0–0 – 11-esekkel 3–4
Eintracht Trier–Hamburger SV 1–1 – hosszabbítás után 1–2
Borussia Dortmund–Dynamo Dresden 2–0
Greuther Fürth–Paderborn 4–0
1899 Hoffenheim–1. FC Köln 2–1
KORÁBBAN
SpVgg Unterhaching–VfL Bochum 1–4
RB Leipzig–Augsburg 0–1
Fortuna Düsseldorf–1860 München 3–0

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek