NB II: Rubint távozik Bőcsről, Hamarnak élvonalbeli ajánlatai vannak

Vágólapra másolva!
2011.01.14. 18:45
Címkék
Alakul a keret az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcsi KSC labdarúgócsapatánál.

A boon.hu értesülései szerint a vezetőség közös megegyezéssel szerződést bontott a védelemben alapembernek számító Rubint Richárddal (nem szakmai, hanem inkább anyagi okok miatt, túl sokba került az utazása), aki így visszatért Rimaszombatra.boon.hu értesülései szerint a vezetőség közös megegyezéssel szerződést bontott a védelemben alapembernek számító Rubint Richárddal (nem szakmai, hanem inkább anyagi okok miatt, túl sokba került az utazása), aki így visszatért Rimaszombatra.

Az előző hónapokat kölcsönben Tiszaújvárosban töltő Siróczki Gergő sorsa kérdéses, míg Katona Attila – akit a Debrecen 2011 nyaráig adott kölcsön – szóbeli egyezség alapján távozhat.

A román Andrei Enescunak több kérője is van, a legfrissebb a Szolnok. A kameruni Essama Etogo a DVSC labdarúgója, és a napokban eldőlhet, mi a klub szándéka vele, illetve mi a játékos elképzelése.

A boon.hu úgy tudja, hogy a Hernád-partiaktól Szabó Ádámot a Zalaegerszeg hívja, és Hamar Zsoltnak is van két élvonalbeli ajánlata, Bakos Bence pedig Tiszakanyáron kezdheti a tavaszt.

Ami a legjobb hír ebben a helyzetben a bőcsieknek: a 15 éves Ternyik Máté, aki tavaly nyáron játszott a Sampdoria elleni felkészülési meccsen is, Olaszországban, egy első osztályú klub akadémiáján folytathatja pályafutását. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik