NB II: az Újpest Mallorcát is megjárt tehetsége Mislenyben folytatja

Vágólapra másolva!
2011.01.17. 16:24
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármislenyben folytatja pályafutását az Újpest 17 éves középpályása, Karacs Roland– adta hírül a másodosztályú baranyai csapat hivatalos honlapja.

„Karacs Roland az egészen ifjú korosztályt képviseli. Az 1993-as születésű középpályás, az Újpest U19-es együttesében játszott, de minden valószínűség szerint nagyobb kihívás és fejlődési lehetőség NB II-es felnőtt csapattal készülni és itt szerepelni, mint az U19 kiemelt bajnokságban, ezért jó döntést hozott, hogy csapatunkat választotta" – számol be Karacs szerződtetéséről a kozarmislenyse.hu.

A Kozármisleny SE hivatalos honlapja bővebb részleteket nem közöl a megállapodással kapcsolatban.

A 17 éves, korosztályos válogatott  Karacs tavaly Spanyolországban is megfordult, a Mallorca ifjúsági csapatában, ám az ősszel visszatért a Megyeri útra.

Szintén Kozármislenyben folytatja pályafutását Asztalos Dániel. Az 1990-es születésű középpályás korábban a Tatabánya NB II-es együttesében is játszott, illetve a Budapest Honvéd színeiben négy meccsen az NB I-ben is szerepelt.

Tóth Barna is Kozármislenybe igazol. A 16 éves labdarúgó az Illés Akadémián, illetve a Magyar Futball Akadémián is nevelkedett, a másik két fiatalhoz hasonlóan a fejlődése reményében szerződik az NB II-es csapathoz..

Az érkezők mellett távozók is lehetnek a Kozármislenynél: Suba János bár a csapattal készült, mégis úgy döntött, hogy kipróbálja magát Ausztriában, alacsonyabb osztályban, Kollega Krisztián az NB I-es Kaposvárnál szerepel próbajátékon, Kiss Márton iránt pedig többek közt a Siófok és a Pápa érdeklődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik