MU: a Ferguson családdal nem lehet büntetlenül ujjat húzni

Vágólapra másolva!
2010.12.31. 13:24
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere nem repesett az örömtől, amikor megtudta, hogy a Preston North End vezetősége menesztette fiát, Darrent a kispadról, ezért két kölcsönben lévő játékosát azonnal visszarendelte a másodosztályú csapattól.

Ritchie de Laetet és Joshua Kinget máris visszahívta a skót szakember, valamint a szezon végéig kölcsönadott Matty James visszarendelését is tervezi.

A Preston elnöke, Maurice Lindsay döbbenten áll Ferguson döntése előtt. „Sokként ért minket Ferguson döntése – kezdte a Guardiannak adott nyilatkozatát Lindsay. – De Laet és King nem léphetnek pályára a szombati Derby County elleni mérkőzésen, mert a United levélben visszarendelte őket."

„Úgy gondolom, óriási csapás ez számunkra, mert két tehetséges és lelkes fiatal játékosról van szó, akik szerettek itt játszani. Matty James esete egy kicsit más, mert a szerződése a szezon végéig szól. Szomorú, de ha a klubjuk visszahívja őket, akkor nem lehet mit tenni" – sajnálkozott az elnök.

A Preston jelenleg az utolsó helyen áll az angol másodosztályban. A három fiatal játékos fontos része volt a kiesés ellen küzdő csapatnak, de a MU menedzsere visszarendelte őket annak ellenére, hogy ezzel a klub jövőjét is veszélybe sodorhatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik