Manchester City: Joe Hart 2016-ig meghosszabbította szerződését

Vágólapra másolva!
2011.08.08. 13:09
Címkék
Az angol élvonalbeli Manchester City labdarúgója, Joe Hart 2016-ig meghosszabbította szerződését a klubbal – adta hírül az angol Szuperkupán a városi rivális Manchester Unitedtől 3–2-es vereséget szenvedő csapat hivatalos honlapja.

Az angol válogatott kapus 2006-ban 600 ezer fontért igazolt a manchesteri „kékekhez", azóta 121 tétmérkőzésen védhette együttese kapuját. Az előző idényben klubrekordot állított be kapott gól nélküli meccsei számával a Premier League-ben.

„Rettentően boldog vagyok, hogy aláírtuk a szerződést, nagyon izgalmas ezekben az időkben City-játékosnak lenni. Nem tudom elképzelni, hogy más csapatban szerepeljek, otthon érzem magam. Megtiszteltetésnek tartom, hogy további öt évig itt maradhatok" – idézi a klub hivatalos honlapja a 24 éves játékost.

„Amióta a Shrewsburyből ide szerződtem, mindig is az volt a célom, hogy én legyek az első számú kapus, ezért pedig bármit hajlandó voltam megtenni – még ha olykor kölcsönben kellett is szerepelnem."

Joe Hart szerint sokat köszönhet a nemrég az Aston Villába igazoló ír válogatott Shay Givennek: „Shay mindig is nagy hatással volt rám, az, hogy vele együtt készülhettem, rengeteget javított a játékomon. Egy közeli barátot és egy fantasztikus csapattársat vesztettem el távozásával, de továbbra is kapcsolatban maradunk. Shay mindig elfogadta a vezetők döntését, és kérdés nélkül támogatott engem – ahogy én is tettem volna, ha fordított lett volna a helyzet. Szándékomban áll továbbra is tanulni tőle annak ellenére, hogy már a Villában futballozik, méghozzá úgy, hogy a televízióban figyelemmel követem a mérkőzéseit."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik