Man. City: a „kutyaként kezelt” Tévez végül mégis visszatér - videó

Vágólapra másolva!
2012.02.14. 13:03
Címkék
Carlos Tévez, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City argentin csatára annak ellenére, hogy véleménye szerint a vezetőedző, Roberto Mancini úgy bánt vele, mint egy kutyával, a visszatérés mellett döntött, és két héten belül már játékra is jelentkezne a trénernél – mint arról beszámoltunk, Mancini tárt karokkal várja a 27 éves támadót.   

„Úgy döntöttem, hogy visszatérek a klubhoz. Tudom, hogy mennyire nehéz lesz ez a helyzet, ám kihívásnak nagyszerű – mondta Carlos Tévez, aki szeptember óta egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a manchesteri csapatban. – Szeretném visszaszerezni a City-drukkerek bizalmát, mert elfordultak tőlem. Nem tudom, hogy a mezemet miért égették el, de fájt. Annyiból érthető a reakciójuk, hogy nagyon sok mindent összeírtak rólam."

A vezetőedző, Roberto Mancini korábban azt nyilatkozta, hogy tárt karokkal várja Tévezt, ha ő hajlandó békét kötni azok után, hogy szeptemberben a játékos nem volt hajlandó beállni a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és az olasz szakember kijelentette: nem számít többé a támadóra.

„Épp egy vita közepén volt, kettő nullára vezetett a Bayern, Mancini pedig körbenézett, majd észrevett, és elküldött bemelegíteni; úgy szólt hozzám, mint egy kutyához, úgyhogy akkor azt mondtam, nem, nem fogok beállni – árulta el Tévez. – Az ősszel majdnem összeverekedtünk, és az öltözőben is kis híján megütöttük egymást, de másnap megbeszéltük a történteket. Nem tudom, ő hogyan viszonyul ehhez az esethez, lezárta-e az akkor történteket."

A futballista a tréner azon aggodalmára is reagált, hogy hosszú ideje nem kapott terhelést, így nem tudni, milyen formában van: „Folyamatosan edzettem magam, és tudom, akár két héten belül alkalmas lehetek arra, hogy pályára lépjek, semmi szükség nincs külön edzésmunkára" – jelentette ki a 27 éves argentin válogatott játékos.

A VISSZATÉRŐ TÉVEZ A REPTÉREN
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik