Nemzetisport.hu 2012.01.16 14:34 Frissítve: 2014.08.11 01:21

Lombard FC: Tóth Bence aláírt, hivatalosan is a pápaiak játékosa

Hivatalossá vált, amiről oldalunkon nemrég beszámoltunk: Tóth Bence a Lombard FC labdarúgója lett. A pápai csapat honlapja megerősítette a hírt, miszerint a Ferencvárostól távozó középpályás két év fél évre írt alá a Lombard FC-hez.

Miután a Lombard FC és a Ferencváros  vezetősége minden  részletben megegyezett, majd  az ajánlatot Tóth Bence is elfogadta,  a 22 esztendős középpályás  ma aláírtaa két és fél  éves szerződését Pápán. A fővárosi zöld-fehéreknél 2009-ben  bajnoki címet ünnepelhetett a  másodosztályban, majd 2011-ben bronzérmet szerzett az NB  I-ben, de négy év után távozik a  Ferencvárostól. 

„Korábban is elmondtam már,  a klub két lehetőséget vázolt fel:  vagy maradok, de kevés játéklehetőséget  kapok, vagy kölcsönbe  másik csapathoz kerülök. Én egy  harmadik utat választottam,  mégpedig közös megegyezéssel  szerződést bontottam – mondta  Tóth Bence. – Sokan szeretnének  a Fradiban futballozni, nekem ez  megadatott, sőt nem elképzelhetetlen,  hogy egyszer még visszatérek,  de most nyugodtabb, csendesebb  közegre van szükségem a  feltöltődéshez, és nem mellékesen sokkal több játéklehetőségre, mint  az utóbbi években. A múlt héten  néhány napot már Pápán töltöttem, edzettem is a csapattal, és  alig vártam, hogy a hétvége után  visszatérjek ebbe a kisvárosba." 

A Lombard FC-vel kapcsolatos hír, hogy az észt Sander Puri még nem tért vissza szabadságáról.  A válogatott középpályás  vezetőségi engedéllyel meghosszabbított  szabadságát tölti, de  továbbra sem biztos, hogy marad  a klubnál.

Időközben eldőlt, hogy a korábban tesztelt Mészáros Márk nem Pápán folytatja, mert a legutóbb Nyíregyházán  futballozó szélsőt sérülése  akadályozta a bizonyításban. 

Tóth Bence mellett egyelőre  csak a hátvéd Balogh Balázs  az új igazolás, aki a finn KuPS  Kuopiótól érkezett, de nem titok,  hogy a szakmai stáb csatár- és  középpályásposzton kénytelen  erősíteni, miután a grúz Giorgi  Ganugrava és Lasa Totadze visszatért  a Győri ETO-hoz, míg Ferenczi  István a Gyirmót FC-hez  szerződött.  Egyébiránt a felkészülés második hetét kezdte el a Lombard, és  szombaton 11 órakor már edzőmérkőzést  játszik hazai pályán a  Soproni VSE ellen.
2020.02.20 18:47:46

F1 BÖRZÖLI BERNADETT

Vettel alatt délelőtt leállt az autó, amelyben utána motor cseréltek, de így sem működött tökéletesen.

2020.02.19 22:44:30

F1 H. L.

A finn az utolsó órában állt az élre, majd nem sokkal később az első piros zászlós szakaszt is előidézte a 2. tesztnapon.

2020.02.17 17:16:27

F1 ZSOLDOS BARNA

Hogyan lehet felpezsdíteni a sportágat, miután a másfél órás monoton körözgetés már a kemény vonalas rajongókat sem érdekelte?

2020.02.18 21:27:13

F1 BÖRZÖLI BERNADETT

A leggyorsabb és legtöbb kört is a W11-es teljesítette • A Ferrarinál többször is technikai gond adódott.

2020.02.10 18:04:54

F1 ZSOLDOS BARNA

A tökéletes sikergépezetté váló Ferrari dominanciája példa nélküli volt a sportágban.