Lombard FC: Tóth Bence aláírt, hivatalosan is a pápaiak játékosa

Vágólapra másolva!
2012.01.16. 14:34
Címkék
Hivatalossá vált, amiről oldalunkon nemrég beszámoltunk: Tóth Bence a Lombard FC labdarúgója lett. A pápai csapat honlapja megerősítette a hírt, miszerint a Ferencvárostól távozó középpályás két év fél évre írt alá a Lombard FC-hez.

Miután a Lombard FC és a Ferencváros vezetősége minden részletben megegyezett, majd az ajánlatot Tóth Bence is elfogadta, a 22 esztendős középpályás ma aláírtaa két és fél éves szerződését Pápán. A fővárosi zöld-fehéreknél 2009-ben bajnoki címet ünnepelhetett a másodosztályban, majd 2011-ben bronzérmet szerzett az NB I-ben, de négy év után távozik a Ferencvárostól.

„Korábban is elmondtam már, a klub két lehetőséget vázolt fel: vagy maradok, de kevés játéklehetőséget kapok, vagy kölcsönbe másik csapathoz kerülök. Én egy harmadik utat választottam, mégpedig közös megegyezéssel szerződést bontottam – mondta Tóth Bence. – Sokan szeretnének a Fradiban futballozni, nekem ez megadatott, sőt nem elképzelhetetlen, hogy egyszer még visszatérek, de most nyugodtabb, csendesebb közegre van szükségem a feltöltődéshez, és nem mellékesen sokkal több játéklehetőségre, mint az utóbbi években. A múlt héten néhány napot már Pápán töltöttem, edzettem is a csapattal, és alig vártam, hogy a hétvége után visszatérjek ebbe a kisvárosba."

A Lombard FC-vel kapcsolatos hír, hogy az észt Sander Puri még nem tért vissza szabadságáról. A válogatott középpályás vezetőségi engedéllyel meghosszabbított szabadságát tölti, de továbbra sem biztos, hogy marad a klubnál.

Időközben eldőlt, hogy a korábban tesztelt Mészáros Márk nem Pápán folytatja, mert a legutóbb Nyíregyházán futballozó szélsőt sérülése akadályozta a bizonyításban.

Tóth Bence mellett egyelőre csak a hátvéd Balogh Balázs az új igazolás, aki a finn KuPS Kuopiótól érkezett, de nem titok, hogy a szakmai stáb csatár- és középpályásposzton kénytelen erősíteni, miután a grúz Giorgi Ganugrava és Lasa Totadze visszatért a Győri ETO-hoz, míg Ferenczi István a Gyirmót FC-hez szerződött. Egyébiránt a felkészülés második hetét kezdte el a Lombard, és szombaton 11 órakor már edzőmérkőzést játszik hazai pályán a Soproni VSE ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik