Küzdősport: Bob Sapp Magyarországon csap össze a 46 éves Kunkli Tivadarral

Vágólapra másolva!
2011.01.17. 17:44
null
Bob Sapp (balra) és Kunkli Tivadar
Címkék
Magyarországra látogat a világhírű K–1-es Bob Sapp, aki a Hell Energy 46 éves harcosával, a többszörös thai-box magyar bajnok és Európa-bajnok Kunkli Tivadarral csap össze.

A 46 éves Kunkli korábban már kétszer visszavonult, de egy tavaszi gálán újra szorítóba lép.

Kunkli menedzsmentjének mai hivatalos sajtóközleménye szerint megszületett az egyezség a 36 éves Bob Sapp-pel egy márciusi mérkőzésről, de a pontos helyszín és időpont még nem ismert, valószínűleg Miskolcon vagy Kecskeméten rendezik majd azt a gálát, amelynek a Kunkli–Sapp csata lesz a főmérkőzése. Az összecsapást muay-thai szabályrendszerben rendezik.

A mérkőzés Dávid és a Góliát csatájaként is jellemezhető, hiszen Sapp 194 centis magasságához 170 kiló párosul a hivatalos közlemény szerint, míg Kunkli 178 centi magas és 70 kilós.

Bob Sapp az 1990-es évek második felében még a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) játszott, a küzdősportok világában a K–1-ben és MMA-ban szerzett hírnevet magának, 2002-ben részt vett a K–1 világdöntőjében (K–1 World GP Final), 2005-ben pedig megnyerte a világsorozat hirosimai állomását.

 

BOB SAPP
 

 

 KUNKLI TIVADAR 1
 

 

KUNKLI TIVADAR 2
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik