Kecskemét: Veselic távozhat, Szavics pedig szerződést hosszabbíthat

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 17:49
Címkék
Minden bizonnyal távozik a Kecskeméti TE-Ereco labdarúgócsapatától a tavaly nyáron szerződtetett szlovén Uros Veselic, a szerb Vladan Szavics viszont szóban megegyezett arról a klub vezetőivel, hogy meghosszabbítja a szerződését.

A kesport.hu regionális portál értesülései szerint a KTE-Ereco nem tart igényt Veselicre, aki Tomiszlav Szivics távozása után szinte egyáltalán nem kapott szerepet. A támadó a hírek szerint Horvátországban keres csapatot magának.kesport.hu regionális portál értesülései szerint a KTE-Ereco nem tart igényt Veselicre, aki Tomiszlav Szivics távozása után szinte egyáltalán nem kapott szerepet. A támadó a hírek szerint Horvátországban keres csapatot magának.

Szintén a kesport.hu számolt be arról, hogy Vladan Szavics hosszabbít a csapattal, a szóbeli megállapodás szerint a szerb középpályás még két évig Kecskeméten marad.

Szavicsot még egy évig élő szerződés köti a kecskeméti csapathoz, de ettől függetlenül szerződéshosszabbításban állapodtak meg, azaz a felek 2012-ig szóló kontraktust írhatnak alá a héten.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Alekszandar Alempijevics és Vladan Csukics a szezonzárás után hosszabbított a Kecskeméttel, mindketten két idényre kötelezték el magukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik