Kaposvár: a Ferencváros korábbi kapusát tesztelik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 19:46
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi felkészülési mérkőzésen 5–1-es vereséget szenvedett a Kubany Krasznodartól. Az orosz élvonalbeli klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a somogyiak kapuját az első félidőben a Ferencváros lejáró szerződésű kapusa, Marko Ranilovic védte.

A 26 esztendős játékos 2010 nyarán két plusz egyéves szerződést kötött a Ferencvárossal, amely idén nyáron lejár, és mivel a fővárosi zöld-fehérek vezetői nem hosszabbítanak a kapussal, így ingyen távozhat.

A Kubany honlapjának tudósítása szerint a szlovén kapus most próbajátékon szerepel a Kaposvárnál. Ezzel azonban nincs egyedül.

A Rákóczi teszteli a középpályán bevethető 24 esztendős Stjepan Babicot is, aki a Dinamo Zagrebben nevelkedett, majd megfordult az Amkar Permben, az NK Zagrebben és az Inter Zapresicben is. A jelenleg szabadon igazolható futballista legutóbb a horvát másodosztályban szereplő NK Rudes játékosa volt.

Babic a horvát utánpótlás-válogatottakban összesen 24 alkalommal lépett pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat:Lubos Hajdúch (szlovák, Puskás Akadémia FC), Nikola Safaric (horvát, Zavrc – Szlovénia), Zámbó Bence (Győri ETO, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Burucz Barna (Csákvári TK), Marko Ranilovic (szlovén, Ferencváros), Stjepan Babic (horvát, legutóbb NK Rudes – Horvátország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik