Jégkorong ob I: újpesti sikerével elődöntőbe jutott a Fehérvár

Vágólapra másolva!
2012.02.29. 20:13
Címkék
A Sapa Fehérvár AV 19 fiataljai 6–3-ra nyertek idegenben az Újpest ellen, ezzel bejutott a férfi jégkorong ob I elődöntőjébe.

Az Újpest kétszer még egyenlíteni tudott, és a második harmad után is csak egygólos hátrányban volt. A záró játékrész közepén azonban Németh Ádám Péter hat perc alatt háromszor is betalált, ezzel a Volán 6–2-re ellépett és eldöntötte a továbbjutást.

A Fehérvár a Dab.Doclerrel találkozik az elődöntőben, a másik ágon pedig a Ferencváros és a Miskolc csap össze a fináléért.

JÉGKORONG, OB I
AZ ELŐDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, 2. MÉRKŐZÉS
ÚJPESTI TE–SAPA FEHÉRVÁR AV 19 3–6 (1–2, 1–1, 1–3)
Megyeri út, 150 néző. V: Babic, Wolf, Abonyi
ÚJPEST: Hajek – Zalavári 1, Dorner, Pichler, GERGELY ZS. (2), Virág Csaba 1 – Sommer, Vojtkó, Szirányi D., Szajbert P., Rusznyák – Garbacz, Vígh, KUKUCSKA 1, Tolnai (1), Jankovics. Edző: Ancsin János
FEHÉRVÁR: Pleszkán – Erdélyi, Varga A., NÉMETH A. 1 (3), HAJÓS 1, NÉMETH Á. 3 (1) – Farkas T. (1), Maklári, Fekti Á. (1), Farkas L., Tóth G. 1 – Hetényi P., Balogh, Reiter, Horváth D., Kovács V. Edző: Kóger István
Kiállítások: 10 perc fegyelmi (Rusznyák), ill. 2 perc
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–0 a Fehérvár javára
MESTERMÉRLEG
Ancsin János: – Ismét egy nyerhető meccset vesztettünk el. Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.
Kóger István: – Az elején nagyobb előnyre is szert tehettünk volna, a második harmadban azonban nekünk volt szerencsénk, hogy nem húzott el az Újpest. A negyedik gólunk után úgy érzem, feladták a hazaiak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik