Jégkorong, Mol Liga: a Fehérvár nem volt partiban a Csíkszeredával

Vágólapra másolva!
2010.11.21. 17:37
Címkék
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján a Sapa Fehérvár AV19 négygólos vereséget szenvedett Csíkszeredán a listavezető HSC-től.

A házigazdák már a második perc elején megszerezték a vezetést, majd az első harmad közepén megduplázták az előnyüket. A második felvonás elején, majd végén ismét eredményes tudott lenni a HSC, így a záró részre nem maradt izgalom, de azért a fehérvári becsületgól megszületett.

A Csíkszereda a 25. mérkőzésén a huszadik győzelmét aratta, a tizenhetediket a rendes játékidőben. A Volán tartalékgárdája – amely a csíkiak vendégeként korábban 10–0-ra kapott ki – a 26. fellépésén a tizenhatodik vereségét szenvedte el.

 JÉGKORONG MOL LIGA, ALAPSZAKASZ
HSC CSÍKSZEREDA–SAPA FEHÉRVÁR AV 19 5–1 (2–0, 2–0, 1–1)
Csíkszereda, 500 néző. V: Iliescu – Butucel, Trandafir (románok)
Csíkszereda: Kozuch – Hruby (1), FLINTA, Mihály (1), HURTAJ 1, Novak 1 (1) – Sprencz (1), Kósa, Bíró O., Sikorcin (1), PETRES 1 – Góga, Nagy, Virág, Moldován 1, Molnár Zsolt – Kánya, János, BECZE 1, Péter, Bíró T. Edző: Charles Franzén
Fehérvár: Bálizs – ONDREJCÍK, Balogh, Tóth G., Kiss, Tóth Á. – Reiter, Dósa, Meretei, Farkas, Kovács – Jobb, OZSVÁTH, Horváth, Németh, PILCSIK 1. Edző: Ondrejcík Ratislav
Kiállítások: 14 perc + fegyelmi büntetés (Virág), ill. 26 perc
 MESTERMÉRLEG
Charles Franzén: – Minden játékosunknak lehetőséget adtam a játékra, kivéve a cserekapust. Nem túl erős iramú találkozón nyertünk, ám a helyzeteket tekintve nagyobb is lehetett volna a különbség.
Ondrejcík Ratislav: – Tanulni jöttünk, hiszen esélyünk sem volt a listavezetővel szemben. Úgy érzem, mindenki hozta a tőle elvárt formáját, a kapusunk pedig kimagaslóan teljesített.
KORÁBBAN
Steaua Rangers–Miskolci JJSE 1–5 (0–0, 0–2, 1–3)
KÉSŐBB
Dab.Docler–Fenestela 68 Brasov
FTC-Orangeways–Vasas HC

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik