Jégkorong, Mol Liga: Bukarestben oktatott a Miskolc

Vágólapra másolva!
2010.11.21. 17:06
Címkék
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján a Miskolc négygólos győzelmet aratott Bukarestben a Steaua Rangers ellen.

A találkozón mind a hat gól akcióból született, a már 3–0-ra is vezető miskolciak a 48. percig őrizték kapujuk ártatlanságát. A házigazdák két kisbüntetésével szemben a vendégek hét alkalommal kaptak kétperces kiállítást, megspékelve egy tízperces fegyelmivel.

A Miskolc – amely korábban már 4–1-re is nyert Bukarestben – a 17. sikerét aratta, a tizenötödiket a rendes játékidőben. A Steaua a 19. vereségét szenvedte el, és a tizenhetediket úgy, hogy egy árva ponthoz sem jutott.

 JÉGKORONG MOL LIGA, ALAPSZAKASZ
STEAUA RANGERSMISKOLCI JJSE 15 (0–0, 0–2, 1–3)
Bukarest, 100 néző. V: Lascar, Butucel, Simionescu (mindhárom román)
STEAUA: Catrinoi – Pascaru, Oprea – Lupascu, Jemeljanyenko (1), Mihailescu – Mastaleriu, Kostandi, Nicolescu (1), Timaru, Georgescu 1 – Romanescu, Marcus, Tapu, Lusneac, Stefan – Dumitru, Irimia. Edző: Nelu Alexe
MISKOLC: Duschek – Gőz, Derton (1), Bartzen 2 (1), Urbán (2), Bonar 2 (2) – Láda P., Láda B. (1), Saluga, Dubek, Sijka 1 – Budai R., Szilágyi L. (1), Kis A., Dányi, Rafaj – Korpos, Kállai,
Kiállítások: 4, ill. 14+ 10 perc fegyelmi (Kis A.)
 
KÉSŐBB
HSC Csíkszereda–Sapa Fehérvár AV19
Dab.Docler–Fenestela 68 Brasov
FTC-Orangeways–Vasas HC

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik