Inter: Mario Balotelli ismét bocsánatot kért viselkedéséért

Vágólapra másolva!
2010.04.23. 16:31
Címkék
Mario Balotelli megint nyilvánosan kért elnézést botrányos viselkedéséért. A támadó elmondta, legkevésbé a szurkolókat szerette volna megbántani, s amíg magára öltheti a csapat szerelését, mindent megtesz azért, hogy a fekete-kékek mindent megnyerjenek.

„Szeretnék bocsánatot kérni az összes keddi cselekedetemért. Amikor pályára léptem, s hallottam a tömeg füttykoncertjét és az edző bekiabálását, elveszítettem a fejem, nem értettem semmit sem. Végül a földhöz vágtam a trikómat, mert dühös voltam. Sajnálom, hogy nem tudtam kontrollálni azt a feszültséget és csalódottságot, ami az elmúlt hónapokban felhalmozódott bennem” – nyilatkozta megbánóan Mario Balotelli.

„Tisztázni akarom, hogy nem a szurkolókkal, még kevésbé a törzsszurkolókkal volt problémám. Ők még akkor is támogattak engem, amikor mások kifütyültek. Miattuk szeretném, hogy az Inter mindent megnyerjen. Amíg az Inter mezét viselem, mindent meg is fogok tenni ennek érdekében” – tette hozzá Balotelli, aki elmondta, hogy élete legnehezebb időszakát éli.

Az Inter renitens futballistája a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő után a földhöz vágta saját mezét, a mérkőzés alatt pedig egy rendkívül gyenge lövését követően kiintett a közönségnek. A találkozón csereként beállva is alig mozgott, leginkább csak lépkedett a pályán a futballista.

Mint ismer, a hónap elején Balotelli az Inter honlapján megjelent közleményében egyszer már elnézést kért viselkedéséért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik