Haladás: Kenesei és Korolovszky játszhat, Vujovics és Kulcsár nem

Vágólapra másolva!
2012.02.04. 11:11
Címkék
A Haladás két labdarúgója, Kenesei Krisztián és Korolovszky Gábor is felépült, mindketten pályára léphetnek a szombathelyiek mai, Admira elleni felkészülési meccsén, szemben Kulcsár Kornéllal és Goran Vujoviccsal.



Szombat délután 14 órakor az ausztriai Schwadorf műfüves pályáján az osztrák első osztály ötödik helyén álló Admira Wacker ellen vív felkészülési mérkőzést a Haladás labdarúgócsapata.

Artner Tamás vezetőedző az együttes hivatalos honlapjának, a haladas.hu-nak elmondta, a kisebb sérüléssel bajlódó Kulcsár Kornél és Goran Vujovics nem léphet pályára a találkozón, ezért ők el sem utaztak Ausztriába.

Ugyanakkor Kenesei Krisztián sérülése, és Korolovszky Gábor betegsége már a múlté, mindketten szerepelhetnek a mai edzőmeccsen.

A Haladás a tervek szerint a Gőcze Gergő – Schimmer Szabolcs, Guzmics Richárd, Korolovszky Gábor, Tóth Péter – Rajos Gábor, Nagy Gábor, Halmosi Péter – Nagy Dániel, Kenesei Krisztián, Sipos Norbert összeállításban lép pályára. Csereként Rózsa Dániel, Marián Sluka, Búrány Zoltán, Horváth András, Iszlai Bence, Radó András és Oross Márton vár majd bevetésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik