FTC-Újpest: Ilyen meccsekre van szüksége a magyar focinak - Barczi

Vágólapra másolva!
2011.10.17. 21:28
Az Újpest FC középpályása, Barczi Dávid a ZTE elleni győzelem után már csak a Ferencváros elleni rangadóra koncentrál. A futballista klubja hivatalos honlapjának elmondta, az ilyen hangulatú meccsekre, amilyen a szombati derbi lesz, az egész magyar labdarúgásnak szüksége van.

„Igazából végig a kezünkben volt a mérkőzés, és mi uraltuk a játékot. A második játékrészben magunkra húztuk a Zalaegerszeget, aminek meg is lett az eredménye, de szerencsére hamar észbe kaptunk, és újabb gólokat rúgtunk" – nyilatkozta Barczi Dávid az Újpest tegnapi, 4–2-es győzelméről az ujpestfc.hu-nak.

A Zalaegerszeg elleni győzelem után természetesen már a Ferencváros elleni szombati találkozóra hangolnak a lila-fehérek.

„Nekem mindegy, hogy éppen tizenegyest harcolok ki, gólpasszt adok vagy gólt lövök, a lényeg, hogy minél aktívabban kivegyem a részem a támadásokból a Ferencváros ellen is. Én eddig kétszer játszottam derbin, mindkétszer az Üllői úton. Egyszer mi nyertünk 1–0-ra, egyszer pedig ellenfelünk, szintén 1–0-ra. Nem könnyű ennyi zöld szurkoló előtt, ilyen hangulatban játszani, de úgy gondolom, hogy ilyen meccsekre van szüksége az NB I-nek és a magyar focinak”– fogalmazott a középpályás.

SZAVAZÁS

Ön szerint milyen eredménnyel zárul az FTC–Újpest derbi?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik