FTC: Fradi-utalványt hoznak forgalomba a klub támogatására

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 17:32
A Ferencvárosi Torna Club és a Puebla Tanácsadó Kft. meghosszabbította, illetve kibővítette együttműködését, ennek részeként Fradi-utalványt hoznak forgalomba.

A csütörtöki sajtótájékoztatón kiderült: az új termékhez a cég irodáiban, illetve az utalványtőzsdén cserével lehet hozzájutni, de a tervek között szerepel, hogy a Fradi Shopban is beszerezhető legyen. Az utalvány forgalmából származó bevétel jelentős részét a Puebla a klub eddigi támogatásának növelésére fordítja.

Sólyom Sándor, a Puebla ügyvezető igazgatója elmondta, várják elfogadóhelyek jelentkezését, az egyetlen feltétel: kedvezmény biztosítása a Fradi-utalvánnyal fizetők számára. Hozzátette, szerződést kötöttek már többek között egy hipermarkettel, egy utazási irodával, illetve egy sportruházati céggel.

A vállalat két éve támogatja a Ferencváros futball- és kézilabdacsapatát, a szponzorációs szerződéseket további két évvel meghosszabbították a felek a csütörtöki eseményen. Sólyom Sándor az MTI érdeklődésére azt mondta, több millió forintról szólnak a megállapodások, amelyek összege nagyjából 20 százalékkal emelkedett az előző támogatási szerződésekhez képest.

A szponzoráció kiterjed a futballcsapat és a női kézilabdacsapat hazai meccsein legjobb teljesítményt nyújtó játékos díjazására.

A sajtótájékoztatón bejelentettek egy szakmai együttműködést is: az FTC szakmailag segíti a Puebla tulajdonában lévő salgótarjáni futballklubot, amelyből cserébe a legtehetségesebbek a fővárosi együtteshez kerülhetnek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik