FTC: angol csatárt tesztelnek, az osztrák kapus sorsa a héten eldőlhet

Vágólapra másolva!
2010.07.05. 22:49
Az FTC Zrt. tájékoztatása szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai stábja tovább teszteli az osztrák Andreas Schranzot, adta hírül az ftc.hu.

A legutóbb az Austria Kärnten kapuját védő, 31 éves hatszoros válogatott kapus sorsa a héten eldőlhet. A korábban szintén próbajátékon lévő belga Bram Castro vasárnapig készült a Ferencvárossal.

A zöld-fehér klub szurkolói portálja, az Üllői129 eközben arról számolt be, hogy a 29 éves Adam Proudlock személyében angol támadót is tesztelnek a Ferencvárosnál. A 183 cm magas játékos az elmúlt tíz évben összesen majd háromszáz meccsen játszott az angol második-, harmadik- és a negyedik vonalban vitézkedő klubjaiban, ebben az időszakban hatvanöt gólt szerzett. A legutóbbi négy évet viszont a negyedosztályban tudta le.

A támadó szabadon igazolható, miután a negyedosztályú Grimsby Town a múlt héten szabadlistára tette őt. Korábbi klubjai között azért jegyzettebb egyesületet is találhattunk – mint például a Wolverhampton Wanderers és az Ipswich –, de a Sheffield Wednesdaytől fegyelmi okok miatt kellett távoznia. Csatár létére még egy bajnoki szezonban sem szerzett legalább tíz gólt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik